Bavorská snídaně

Dopřejte si pořádnou bavorskou snídani, která Vás ráno postaví na nohy! Příprava je jednoduchá.

edeka_rezeptbild_bayerisches_fruehstueck_mit_kuerbis_800x600

Informace o receptu

Složení: 8 porcí
Doba přípravy: 40 min
Příprava celkem: 40 min
Každá porce: 1197 kJ, 286 kcal, 36,4 g sacharidů, 13,8 g bílkoviny, 14 g tuku
Obtížnost: snadné

Přísady:

2 polévkové lžíce řepkového oleje, lisovaného za studena
250 g šunka kosti
2 cibule
1 kg Hokkaido dýně
6 vajec
6 lžiček mléka
Sůl
Pepř
Pažitky
8 plátků chleba

Příprava:

1. Na pánvi zahřejte řepkový olej na střední teplotu, vložte šunku a cibuli jemně osmažte. Nakrájejte dýni na kostičky (2 x 2 cm), přidejte a smažte asi 5 minut, aby dýně nebyla ještě úplně dodělaná.
2. Rozmíchejte vajíčka s mlékem, přidejte sůl a pepř a nalejte do pánve s dýní.
3. Nechte ohřívat při nízké teplotě.
4. Ozdobte pažitkou. Podávejte chlebem nebo celozrnným chlebem.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení