​ Mleté maso se zeleninou

​Vynikající a rychle připravené čerstvé mleté maso se spoustou zeleniny. Chutné, ale hlavně rychle připravené!

maso

Informace o receptu


Složení: 4 porce
Doba přípravy: 30 min
Připraveno celkem za: 30 min
Pro porci: 1796 kJ, 429 kcal, 33 g sacharidů, 22 g bílkoviny, 22 g tuku, 56 mg cholesterolu, 6 g vlákniny
Obtížnost: snadné

Přísady:

400 g cibule
500 g brambor
200 g mrkve
2 lžíce rostlinného oleje
300 g mletého hovězího masa
20 g rajčatová pasta
80 ml červeného vína, suché
400 ml vývaru
200 g fazole čerstvé lusky
sůl
pepř
2 lžičky majoránky
50 g zakysané smetany
1 lžička petrželky

Příprava:


1. Oloupeme cibuli a nakrájíme na jemné kroužky. Oloupeme brambory a mrkev a nakrájíme na malé kostičky.
2. Olej dejte do hrnce, neb pánve a smažte cibulové kroužky. Jakkmile zesklovatí, přidejte mleté ​​maso a smažte dokud se nerozpadne. Vmíchejte rajčatovou pastu a glazujte červeným vínem.
3. Přidejte brambory a kostky mrkve a smažte 3 minuty.
4. Nalijte masový vývar a nechte směs masa a zeleniny dusit po dobu 20 minut.
5. Omyjte fazole, uřízněte konce a nakrájejte na 3 cm kousky a vmíchejte d směsi a 5 minut nechte provařit , ochuťte solí, pepřem a majoránkou.
6. Servírujte v misce, ozdobte lžící zakysané smetany a posypte petrželkou.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení